Beltéri üvegek – üvegajtók, üvegezett ajtók


   

   

Üvegajtó – stílus és praktikum

A standard fa vagy műanyag ajtók mellett manapság egyre népszerűbb a stílusos eleganciát képviselő üvegajtó. Nem csupán az irodákban, de mind több magánházban és lakásban is találkozhatunk vele.

   

Érvek az üvegajtó mellett

  • Az üvegajtó tiszta, elegáns megjelenése különleges hangulatot teremt a helyiségben, mivel az üvegajtó – más anyagokkal ellentétben – átengedi a fényt.
  • Az üvegajtó egyedisége és dekorativitása mellett épp olyan ellenálló és hosszú élettartamú, mint egy hagyományos nyílászáró, sőt: a vizes helyiségekbe célszerűbb megoldás, mint pl. a fa, mert az üvegajtó nem vetemedik, nem korhad, nem deformálódik a gőz hatására, és nem szükséges hozzá felületkezelés.
  • Az üvegajtó csökkenti a bezártságérzetet, mivel fényáteresztő képessége révén zárt állapotban sem teljes a helyiségek egymástól való elszeparáltsága (optikai szempontból). A választott típustól függően az üvegajtó lehet akár teljesen átlátszó is.
  • Az üvegajtó egyszerűen beszerelhető; bontási munkálatok nélkül, a falra rögzíthető.

    

Az üvegajtó fizikai tulajdonságai

Nagyfokú kémiai és fizikai ellenállóképességű anyagának köszönhetően rendeltetésszerű használattal akár több száz évig is kitart.
Nem igényel külön ápolást, ablaktisztító folyadékkal egyszerűen tisztítható.

Üvegezett ajtó

Mind a műanyag, mind a fa remekül kombinálható az üveggel, ezáltal további variációs lehetőségeket kínálva az otthon vagy munkahely dekoratív berendezéséhez.

Kérje ajánlatunkat!

 

Ajánló

Ajándék utalványunkkal biztosan emlékezetessé teszi a Karácsonyt!


Lepje meg karácsonyra szeretteit 10.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, amely mellé most az első 100 megrendelőnek egy 5.000 Ft értékű extra ajándék utalványt adunk!

 

Partnereink